Salg - Gør det let!

By in
1469
Salg - Gør det let!

Gør salg lettere for dig selv!

Der er faktisk kun to ting, man skal ændre for at forbedre sit salg…

For det første skal man arbejde på at blive den bedste version af sig selv. Først sælger man sig selv, så sælger man drømmen, og til sidst sælger man produktet.

Man skal derfor hele tiden forsøge og sørger for at være en person, der er værd at lave forretning med, og som folk synes har noget at byde på. Der findes et utal af “eksperter”, som er dygtige til at tale om det ene og det andet, men vi kender dem allesammen fra medierne, og tit aner de faktisk ikke særlig meget, om det, som de udtaler sig om. Der er ingen strategi, ingen proces og ingen teknologi, der dækker eventuelle mangler, man har, så man skal blot forsøge at være sig selv i den bedst mulige udgave.

Medmindre og indtil du gør det rigtige, er salg faktisk ikke mere vanskeligt end du gør det til, men det kræver tit mod, og kræver at man trækker sig selv ud af sin komfort-zone. Forsøg derfor hver dag at gøre et eller andet, som du faktisk ikke har lyst til, men som du gerne vil – det skaber rygrad.

For det andet skal man eksekverer på sit salg – det vil sige opsøg mulighederne. Hele tiden være på “jagt” efter nye kunder eller partnere. Man ved jo som regel godt, hvad man skal gøre for at forbedre sine salgsresultater, og vi har utrolig dygtige og hjælpsomme mennesker i vores organisation, der gerne vil gøre en forskel for ALLE – så tag i mod dette!

Man er som person jo fuldt ud klar over, at man skal bruge tid på at skabe muligheder selv, men man kan sagtens få hjælp, idéer, inspiration og meget mere, ved at tale med sine kollegaer. Man ved også, at man skal igennem (mange) måske vanskelige samtaler for at få de kunder og partnere, man skal bruge i sin organisation,  men det skal man man alt her i livet, det omhandler ikke kun salg af produkter eller skaffe en partner til sin forretning.

Den primære forskel mellem de mennesker, der lykkes, og dem, der producerer resultater, er altid viljen, og villigheden til at udføre arbejdet bedst muligt samt at tage nogle chancer – heldet altid den flittige.

God jagt derude og få nu afsat lidt tid til at sælge drømmen – tro på det, så kommer det til dig – det sker med garanti!

54321
(1 vote. Average 5 of 5)
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *