Bliv en del af PROVIDI

SERVICE OVERVIEW

Du får adgang til et unikt forretningskoncept, inklusive opsparede erfaringer og rettigheder.              

PROVIDI /Din Fremtid

I PROVIDI har vi gennem årene udviklet et formidabelt forretnings- og undervisningskoncept. Det er enkelt og alle kan lære at anvende det. Hvis du har de rigtige kvalifikationer, kan du blive en del af PROVIDI og få adgang til at anvende konceptet. Vi har ingen krav til dig og din indsats – hverken tids- eller produktions-mæssig. Vi vil arbejde både med den person, der bare har lyst til at tjene nogle få tusinde kroner ekstra om måned- en, og den der vil tjene 50.000 kroner pr. måned, og vi er parat til at hjælpe den, der har lyst til at opbygge en stor international forretning og opnå en endnu højere indkomst.

Samtidigt får du vores “Vejviser til økonomisk frihed” stillet til rådighed. Det er en professionel og mangeårig gennemtestet forretningsplan. Følger du retningslinjerne, kan du ikke undgå at lykkes med din forretning. Der er ingen tvivl om, at det ikke er alle der egner sig til at blive selvstændig erhvervsdrivende, men på forsiden af PROVIDI.dk, kan du tag vores online test for at se, om du eventuelt har de kvalifikationer, som vi leder efter og derigennem komme i betragtning.

Derfor vil vi først bede dig om at udfylde testen. En test som kan give dig mulighed for at vurdere, om du egner dig.

Undersøgelser viser at omkring 38% af danskerne vil være selvstændige.

Drømmen om at være sin egen chef ligger dybt i mange mennesker. Undersøgelser viser samtidig, at antallet af danskere, der har lyst til at starte egen virksomhed, er fordoblet på bare få år.

Kilde: Erhverv og Økonomi, Morgenavisen Jyllandsposten + DR Nyheder

De fleste gør imidlertid ikke deres drøm til virkelighed – oftest pga. en eller flere af følgende udfordringer:

1/Mangel på den rette kapital
2/Mangel på den rette viden eller idé.
3/Usikkerhed overfor en tilværelse uden fast indtægt.

Med PROVIDI er disse udfordringer ikke længere en hindring for at blive ”sin egen chef”. Vi har nemlig med vores koncept løst alle 3 udfordringer;

1/Du kan starte som selvstændig med minimal kapital. Mange har startet deres virksomhed for under 5000 kr.
2/Du indgår i et team, som har opbygget stor erfaring gennem de sidste 10 år. Koncepterne og investeringerne er allerede foretaget.
3/Du kan arbejde din virksomhed op i din fritid, uden det går ud over din nuværende arbejdssituation.

Vi arbejder primært med salgs- og markedsføringsdelen.

Hvad så med de andre arbejdsområder?

Hvem tager sig af produktudvikling, produktion, administration og distribution?

Hvordan får vi disse opgaver udført?

Vi har fundet en producent, der allerede har kapaciteten, erfaringer og infrastrukturen.

Vi har følgende aftale med dem: De fortsætter med at udvikle nye produkter og serviceydelser.

De står for produktionen, den største del af vareforsendelsen og laver det meste af papirarbejdet.

Vi markedsføre deres produkter og serviceydelser, og de betaler os utroligt godt for det.

Månedligt modtager du en opgørelse fra producenten, hvor du kan se, hvad de kunder, som du har skaffet har købt og genbestilt.

Sammen med denne opgørelse får du så betaling for din indsats.
Nu til et vigtigt spørgsmål!

Hvis du var interesseret i et lignende samarbejde, hvilken type virksomhed vil du så se efter, og hvilke produkter og serviceydelser vil du helt sikkert få succes med?

 

Ved valget af produktionsvirksomhed, stillede vi følgende krav:

En solid virksomhed med et efterspurgt produktsortiment.

Dette kræver, at produkterne tilhører en af følgende kategorier:
1/Unikke og særlige produkter
2/Produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
3/Forbrugsbaserede produkter
Den virksomhed, som vi samarbejder med, fører produkter inden for alle tre kategorier.
Et solidt firma!
Vi søgte en virksomhed med en god infrastruktur, professionelle medarbejdere inden for alle vitale områder samt et varelager, der sikrer omgående levering. Den producent vi samarbejder med, har mere end 8 års erfaring i USA og Asien og med en trecifret millionomsætning på disse markeder.

Når nu du overvejer at starte din egen virksomhed, er det så en gennemtænkt idé, eller er det bare en pludselig indskydelse?

At være sin egen chef kræver en særdeles god arbejdsdisciplin, og sandheden er, at mange mennesker ikke egner sig til et arbejdsliv uden en chef til ”at svinge pisken”.

Af samme årsag stiller vi nogle krav til vores nye samarbejdspartnere. Vi vil hellere arbejde med én person, som besidder de grundlæggende egenskaber for at være selvstændig, end et dusin, som ikke egner sig.

Hos PROVIDI har alle én ting til fælles. Vi driver vores forretning fra vores hjemmekontor. Vi repræsenterer alle aldre, uddannelser og baggrunde.

Der bliver ikke gjort forskel på folk. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, med stor uddannelse eller uden uddannelse har ingen betydning.

Alle starter samme sted, og ved en stabil arbejdsindsats kan man så bygge sin forretning op fra månedlige fritidsindtægter på et par tusinde per måned kroner til indtægter de fleste kun drømmer om.

Mange, som planlægger at begynde som selvstændige, vælger ud fra deres uddannelse eller interesse.

Det vigtigste, hvis man vil have succes med egen virksomhed, er imidlertid, at man forstår at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Har man produktet eller serviceydelsen, som bliver efterspurgt, er der større muligheder for succes.

Du kan godt lære at bage brød eller bygge huse, men du kan ikke ændre på, hvad folk efterspørger. Derfor er det vigtigt at vælge branche ud fra hvilke trends, der er i samfundet.

At begynde med en markedsføring af gammeldags skrivemaskiner i dagens Danmark ville de fleste nok betegne som en tvivlsom affære.

Hvordan er situationen på arbejdsmarkedet i dag?
Som tiderne er blevet, kan man ikke længere føle sig sikker i sin arbejdssituation, selvom man har vist loyalitet til den samme arbejdsplads i mange år. Vi ser folk, der har viet mange år af deres liv til én arbejdsplads, som pludselig i deres bedste alder, står uden arbejde og med formindskede chancer for nyt job. Derfor er der flere og flere, der overvejer at blive selvstændige.

Måske har du allerede selv oplevet, at det at skulle arbejde for andre kan være trivielt, skuffende og frustrerende.

Sagde du trivielt?
Fordi du mangler udfordringer i din arbejdsdag og du ved, at du fortjener et mere interessant job.

Blev du skuffet?
Fordi du ikke får den løn, du er værd, hvilket betyder, at du ikke kan give din familie den tilværelse, de fortjener. Måske oplever du, at dine ideer ikke kan gennemføres over for ledelsen.

Er det frustrerende?
Også for familien, fordi du af og til tager dine egne frustrationer fra arbejdspladsen med hjem, hvilket ofte gør det svært at være der for familien, som du inderst inde ønsker.

gammeldags skrivemaskiner i dagens Danmark ville de fleste nok betegne som en tvivlsom affære.

Lad os nu se på de grundlæggende betingelser for at starte samarbejde med Providi.

1/God forretningsmoral
Først må du have en god forretningsmoral – du må være ansvarlig over for det, du har med at gøre.
Du har den indstilling, at du aldrig vil markedsføre produkter eller serviceydelser, hvis de kvalitetsmæssigt ikke kan leve op til det lovede.

2/Opbakning
En forudsætning for opstarten af en virksomhed er, at der er forståelse for projektet fra din partner. Enten med passiv opbakning eller som aktiv deltager.

3/Den rette indstilling
Når man starter som selvstændig, er det vigtigt at have den rette indstilling og holdning. Der skal tålmodighed til at bygge langsigtet, og man skal være i besiddelse af en god portion selvdisciplin.

Endelig må man have gåpåmod, en positiv og konstruktiv holdning til at klare de forhindringer, man møder.

En virksomhed på forkant med udviklingen

Vi søgte en virksomhed, hvor løbende udvikling af nye produkter har højeste prioritet. Den producent, som vi samarbejder med, er førende på sit område, både blandt kunder, leverandører og konkurrenter.

Det skyldes først og fremmest deres indsats med den stadige udvikling af at være på forkant, når det drejer sig om nye produkter og med de nyeste teknologier.

International muligheder!
Virksomheden er ny i Europa ,og produkterne vil i løbet af de næste få måneder være tilgængelige i alle 38 europæiske lande. Og nu hvor internettet har gjort det muligt at drive internationale forretninger fra hjemmekontoret med meget lave omkostninger, har det stor betydning for konceptet.

Endelig søgte vi en virksomhed, som fører forbrugsvarer med høj omsætningshastighed, således at man hurtigt og ofte får mange genbestillinger.

Nu sælger vi ikke kaffe og kaffekander, men hvad er mest fordelagtigt – at sælge kaffe eller kaffekander?

Fortjenesten er størst på en kaffekande sammenlignet med en pose kaffe, men en given kunde køber måske kun en kaffekande hvert femte år. Den samme kunde køber derimod kaffe hver måned.

Sælger man kaffekander, er der tale om store omkostninger til markedsføring for at skaffe nye kunder.

Hvordan ville situationen være, hvis du i stedet solgte kaffe? Forestil dig, at du fik muligheden for at markedsføre en nye type kaffe, som smagte bedre end de fleste andre kaffetyper og som kunne sælges til en lavere pris. Uden de store reklameomkostninger ville du på kort tid have en god fast indkomst bare på genbestillinger fra tilfredse kunder.

Din forretning (og dit overskud) vil vokse måned for måned og mange af dine kunder vil anbefale dig til andre.

Synes du at dette lyder interessant, hvordan kommer du så videre herfra?
I Providi har vi udviklet et formidabelt forretnings- og undervisningskoncept. Det er enkelt og alle kan lære at anvende det. Hvis du har de rigtige kvalifikationer, kan du måske blive en del af Providi og få licens til at anvende konceptet.
Vi har ingen krav til dig og din indsats – hverken tids- eller produktionsmæssig. Vi vil arbejde både med den person, der bare har lyst til at tjene nogle få tusinde kroner ekstra om måned- en, og den der vil tjene 40.000 kroner pr. måned, og vi er parat til at hjælpe den, der har lyst til at opbygge en stor international forretning og opnå en endnu højere indkomst.
Samtidigt får du vores “Vejviser til økonomisk frihed” stillet til rådighed. Det er en professionel og mangeårig gennemtestet forretningsplan. Følger du retningslinjerne, kan du ikke undgå at lykkes med din forretning. Som vi omtalte i starten, er der ingen tvivl om, at det ikke er alle der egner sig til at blive selvstændig erhvervsdrivende.
Derfor vil vi nu bede dig om at udfylde testen på som du finder på forsiden af Providi.dk. En test som kan give dig mulighed for at vurdere, om du egner dig til at indgå et samarbejde.

Vores test har til formål at sortere dem fra, som vi med det samme kan sige ikke egner sig for vores forretningsmulighed.

Hvis du har opnået tilstrækkelig med points til at blive inviteret til et af vores forretningsmøder rundt i landet, vil du blive kontaktet.
Mødet vil give dig et overblik over vores virksomhed og dine muligheder for et eventuelt samarbejde.
Efter en grundig gennemgang af vores koncept og arbejdsgang, skal du blot tage stilling til, om du kunne tænke dig at komme i betragtning, når vi udvælger dem, vi ønsker at drøfte et videre samarbejde med.