Nøglen til succes

Nøglen til succes

SERVICE OVERVIEW

Succesén i PROVIDI starter med chancen for at blive inviteret til et introduktionsmøde.

Providi /Din Fremtid

Synes du at dette lyder interessant, hvordan kommer du så videre herfra?

I Providi har vi udviklet et formidabelt forretnings- og undervisningskoncept. Det er enkelt og alle kan lære at anvende det. Hvis du har de rigtige kvalifikationer, kan du måske blive en del af Providi og få licens til at anvende konceptet.

Vi har ingen krav til dig og din indsats – hverken tids- eller produktionsmæssig. Vi vil arbejde både med den person, der bare har lyst til at tjene nogle få tusinde kroner ekstra om måned- en, og den der vil tjene 40.000 kroner pr. måned, og vi er parat til at hjælpe den, der har lyst til at opbygge en stor international forretning og opnå en endnu højere indkomst.

Samtidigt får du vores “Vejviser til økonomisk frihed” stillet til rådighed. Det er en professionel og mangeårig gennemtestet forretningsplan. Følger du retningslinjerne, kan du ikke undgå at lykkes med din forretning. Som vi omtalte i starten, er der ingen tvivl om, at det ikke er alle der egner sig til at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Derfor vil vi nu bede dig om at udfylde testen på som du finder på forsiden af Providi.dk. En test som kan give dig mulighed for at vurdere, om du egner dig til at indgå et samarbejde.

Vores test har til formål at sortere dem fra, som vi med det samme kan sige ikke egner sig for vores forretningsmulighed.

Hvis du har opnået tilstrækkelig med points til at blive inviteret til et af vores forretningsmøder rundt i landet, vil du blive kontaktet.

Mødet vil give dig et overblik over vores virksomhed og dine muligheder for et eventuelt samarbejde.

 Efter en grundig gennemgang af vores koncept og arbejdsgang, skal du blot tage stilling til, om du kunne tænke dig at komme i betragtning, når vi udvælger dem, vi ønsker at drøfte et videre samarbejde med.