Krav til samarbejde

Krav til samarbejde

SERVICE OVERVIEW

Du skal have drivkraft til at være selvstændig samt flere grundlæggende egenskaber.       

Providi /Din Fremtid

Når nu du overvejer at starte din egen virksomhed, er det så en gennemtænkt idé, eller er det bare en pludselig indskydelse?

At være sin egen chef kræver en særdeles god arbejdsdisciplin, og sandheden er, at mange mennesker ikke egner sig til et arbejdsliv uden en chef til ”at svinge pisken”.

Af samme årsag stiller vi nogle krav til vores nye samarbejdspartnere. Vi vil hellere arbejde med én person, som besidder de grundlæggende egenskaber for at være selvstændig, end et dusin, som ikke egner sig.

Hos Providi har alle én ting til fælles. Vi driver vores forretning fra vores hjemmekontor. Vi repræsenterer alle aldre, uddannelser og baggrunde.

Der bliver ikke gjort forskel på folk. Om du er mand eller kvinde, ung eller gammel, med stor uddannelse eller uden uddannelse har ingen betydning.

Alle starter samme sted, og ved en stabil arbejdsindsats kan man så bygge sin forretning op fra månedlige fritidsindtægter på et par tusinde per måned kroner til indtægter de fleste kun drømmer om.

Mange, som planlægger at begynde som selvstændige, vælger udfra deres uddannelse eller interesse.

Det vigtigste, hvis man vil have succes med egen virksomhed, er imidlertid, at man forstår at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Har man produktet eller serviceydelsen, som bliver efterspurgt, er der større muligheder for succes.

Du kan godt lære at bage brød eller bygge huse, men du kan ikke ændre på, hvad folk efterspørger. Derfor er det vigtigt at vælge branche udfra hvilke trends, der er i samfundet.

 
At begynde med en markedsføring af gammeldags skrivemaskiner i dagens Danmark ville de fleste nok betegne som en tvivlsom affære.