Et fremtidsorienteret virke

Et fremtidsorienteret virke

SERVICE OVERVIEW

Produkterne, der arbejdes med i PROVIDI er førende, blandt kunder i hele europa.

Providi /Din Fremtid

En virksomhed på forkant med udviklingen

Vi søgte en virksomhed, hvor løbende udvikling af nye produkter har højeste prioritet. Den producent, som vi samarbejder med, er førende på sit område, både blandt kunder, leverandører og konkurrenter.

Det skyldes først og fremmest deres indsats med den stadige udvikling af at være på forkant, når det drejer sig om nye produkter og med de nyeste teknologier.

International muligheder!

Virksomheden er ny i Europa ,og produkterne vil i løbet af de næste få måneder være tilgængelige i alle 38 europæiske lande. Og nu hvor internettet har gjort det muligt at drive internationale forretninger fra hjemmekontoret med meget lave omkostninger, har det stor betydning for konceptet.

Endelig søgte vi en virksomhed, som fører forbrugsvarer med høj omsætningshastighed, således at man hurtigt og ofte får mange genbestillinger.

Nu sælger vi ikke kaffe og kaffekander, men hvad er mest fordelagtigt – at sælge kaffe eller kaffekander?

Fortjenesten er størst på en kaffekande sammenlignet med en pose kaffe, men en given kunde køber måske kun en kaffekande hvert femte år. Den samme kunde køber derimod kaffe hver måned.

Sælger man kaffekander, er der tale om store omkostninger til markedsføring for at skaffe nye kunder.

Hvordan ville situationen være, hvis du i stedet solgte kaffe? Forestil dig, at du fik muligheden for at markedsføre en nye type kaffe, som smagte bedre end de fleste andre kaffetyper og som kunne sælges til en lavere pris. Uden de store reklameomkostninger ville du på kort tid have en god fast indkomst bare på genbestillinger fra tilfredse kunder.

Din forretning (og dit overskud) vil vokse måned for måned og mange af dine kunder vil anbefale dig til andre.